top of page

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA VENEVUOKRAUKSESTA SAIMAALLA

TARVITSENKO LUPIA VENEEN VUOKRAAMISEEN?

Suomessa veneily ei edellytä lupia tai virallisia pätevyyksiä. Venettä pitää kuitenkin osata käsitellä, minkä toteamme veneen luovutuksen yhteydessä. Jos olet epävarma, harjoittelemme jo hyvissä ajoin ennen lomaasi.

MITÄ PALVELUJA SAIMAALLA ON?

Saimaalla on useita palvelusatamia ja veneellä voi vierailla eri kaupungeissakin. Saimaan ydinsesonki on kuitenkin lyhyt ja erityisesti sen ulkopuolella neuvomme ja ohjaamme löytämään sinulle sopivat palvelut. Saunomisen varmistamiseksi veneessä on oma sauna.

MINKÄLAISET PERUUTUSEHDOT SAIMAA SUPERIORILLA ON?

Venevuokraus on pääomaintensiivinen laji ja siksi peruutusehdot ovat ehkä totuttua tiukemmat. Varausmaksu veloitettaan varauksen yhteydessä ja se pidätetään matkan peruuntuessakin. Suosittelemme matkavakuutusta, joka korvaa kustannukset jos matka peruuntuu esim. terveydellisistä syistä.

ONKO VENEILY SAIMAALLA TURVALLISTA?

Saimaa on turvallinen veneily-ympäristö. Tuulet ja aallot ovat keskimäärin miedompia kuin merellä ja suojainen satama löytyy aina lähietäisyydeltä. Opastamme turvalliseen veneilyyn ja huoltoveneemme tulee tarvittaessa paikalle. Veneemme ovat erittäin vakaita ja uppoamattomia.

bottom of page