top of page

MISTÄ SINUN TÄYDELLINEN VENELOMASI KOOSTUU?

Saimaa Superiorin tiimillä on pitkä veneilykokemus Saimaalla ja vähän muuallakin. Neuvomme ja autamme parhaan kokemuksen aikaansaamiseksi!

Venereitit

VENEREITIT

Jos jossain niin Saimaalla on runsaudenpulaa kauniista maisemista ja mielenkiintoisista paikoista. Valmiit reittimme auttavat rytmittämään loman niin, ettei tule tahtomatta kiire, hiki, nälkä tai muu pula.

Aktiviteetit Saimaalla

AKTIVITEETIT

Yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjoamme erilaisia aktiviteetteja hiellä ja ilman.

Aamupala venelomalla

PALVELUT

Veneilypäivän kylkeen hellivää hyvää, makuhermojen herkistelyä, raavasta ruokaa ja sopivaa kilistelyä. Suunnittelemme yhdessä sopivan määrän katettua ja kattamatonta apetta.

Turvallinen veneloma

TURVALLISUUS

Veneily ja luontokokemukset ovat turvallisuuslaji. Ennen köysien irroittamista saat kattavan opastuksen sekä Saimaan että veneen erityispiirteisiin. Tarjoamme myös hyödyllisiä ja kiinnostavia aktiviteetteja turvallisuushengessä. Yönavigoitaisiinko hetki yhdessä...

VUOKRAVENE

Veneemme on suunniteltu nimenomaan vuokrakäyttöön Saimaalle. 2 kiinteää makuusijaa tekevät veneestä optimaalisen pariskunnille. Salongin sohvalta löytyy lisämakuupaikka tarvittaessa. Saimaan rannalla rakennettavissa veneissä kiinnitetään erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen ja käytännöllisyyteen. Vene on erittäin vakaa ja ainoana luokassaan uppoamaton. Oma sauna lämpimällä suihkulla vapauttaa nauttimaan luonnonsatamista kaikilla säillä!

Vene on 10 metriä pitkä ja siinä on väljät tilat niin sisällä kuin kannellakin. Ohjauspisteestä on liukuovi kannelle eli kippari tai kipparska pystyy hyvin auttamaan rantautumisessa. 

bottom of page